Bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit zes jonge en enthousiaste ambtenaren vanuit verschillende overheidsorganisaties in Noord-Nederland. Zij zetten zich op vrijwillige basis in en stellen zich hier voor. 

Vacature bestuurslid

JANN is altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt het jou leuk om het bestuur van JANN te versterken én aan je eigen te bouwen? Bekijk dan snel de vacature! 

Jochem Pennekamp

Voorzitter

Al sinds 2018 is Jochem onderdeel van het JANN bestuur. Hij werkt als bestuursadviseur bij gemeente Westerkwartier. Op het snijvlak van politiek, bestuur en organisatie is geen dag hetzelfde. En dat past ook bij hem. Jochem krijgt energie van verschillende uitdagingen, omgevingen en mensen. Zo is hij in het weekend vaak op pad om voor ONS Sneek nieuwe talenten voor het eerste elftal in beeld brengen.

Anne-Baukje Coster

Evenementen

Anne-Baukje is adviseur Economische Zaken bij de gemeente Leeuwarden. Ze richt zich op economische dienstverlening, contact met ondernemers en beleid voor toekomstbestendig ondernemen in de gemeente. Het is uitdagend, vooral met stijgende kosten en maatschappelijke veranderingen. Buiten haar werk is ze graag buiten de deur om dingen te ondernemen met vrienden en familie, lekker borrelen in de stad of juist op pad voor een lange wandeling buiten in de natuur!

Desiree van der Wijk

Evenementen

Desiree werkt als beleidsadviseur gezondheid en sport bij de gemeente Westerkwartier. Als spin in het web verbindt ze gezondheid en sport aan andere onderwerpen. Denk hierbij aan voedsel, armoede en laaggeletterdheid. Geen dag is hetzelfde. En dat past ook bij haar. Desiree krijgt energie van een dynamische werkomgeving, uitdagingen en contact met mensen. Privé is zij ook actief. Met haar hobby’s crossfitten, fotograferen, koken en reizen is het nooit stil en saai in haar leven. 

Frans Luinstra

Communicatie

Frans werkt als communicatiemedewerker en vormgever bij de gemeente Westerkwartier. Hij adviseert en ondersteunt collega's om communicatie op de beste manier in te zetten. Ook is hij projectleider Direct Duidelijk Westerkwartier. Hiervoor zet hij zich in voor heldere overheidscommunicatie in de organisatie. Ook privé zit hij niet stil. Met zijn hobby's fotograferen, hardlopen en reizen blijft hij altijd in beweging. 

Joost Smits

Evenementen

Joost is werkzaam als Beleidsmedewerker Warmtetransitie bij de gemeente Westerkwartier. Daar zet hij zich in om de gemeente in 2050 aardgasvrij te krijgen. Hierin is hij met veel verschillende projecten bezig waar veel verschillende partijen bij betrokken zijn en samen gebracht moeten worden. Joost zijn hobby’s zijn koken, reizen en hardlopen. 

Marlieke de Vries

Penningmeester

Marlieke is de penningmeester van JANN. Zij werkt als projectleider ICT Sociaal Domein voor de OWO-samenwerking (gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland). Daar staat ze voor de uitdaging nieuwe software voor het sociaal domein met succes te implementeren. Ambitieus, avontuurlijk en doelgericht beschrijft Marlieke het beste. Naast haar werk vind je haar in de keuken, op de tennisbaan of op reis.