Onze activiteiten


Elk kwartaal organiseert JANN activiteiten voor haar leden. Naast sociale activiteiten waarbij je andere jonge ambtenaren beter kan leren kennen en ervaringen kan uitwisselen, organiseren wij ook informatieve activiteiten die je verder helpen op professioneel en persoonlijk gebied.

Hier een voorbeeld van activiteiten die we hebben georganiseerd:

  • Lustrumfestival 'Overheid van de toekomst'
  • Workshop ChatGPT: gevaar of kans?
  • Lezing van kantoortaalgoeroe Japke-d. Bouma
  • Pubquiz 'Battle of the North'
  • Workshop energieke projecten
  • Workshop lichaamstaal
  • Workshop carri√®restappen zetten

Benieuwd naar onze volgende activiteiten?

We organiseren ieder jaar vier activiteiten. 

Leuk idee?

We vinden het belangrijk dat onze activiteiten aansluiten bij de wensen en behoeften van jonge ambtenaren in de regio. Zo kan JANN een meerwaarde zijn in de ontwikkeling van onze leden. Heb je een suggestie voor een volgende activiteit of zou je graag met ons een event willen organiseren? 

 

Bjorn Gossen -
teamleider HRM gemeente Westerkwartier

Over de steun van de gemeente aan JANN

"In 2010 maakte ik voor het eerst kennis met JANN toen ik er een workshop verzorgde. Toen vond ik JANN al een mooi initiatief om te leren, van elkaar √©n van anderen, om zo te groeien als ambtenaar. Net als JANN vindt de gemeente Westerkwartier leren en ontwikkelen erg belangrijk, in lijn met onze kernwaarden. Als directie en team HRM vinden we het dan ook niet meer dan logisch dat we JANN steunen de goede dingen te blijven doen." 

Tineke Kroeze - Eenheidsmanager Fysieke Leefomgeving gemeente De Wolden

Over haar workshop 'Lichaamstaal'

"JANN stimuleert jongeren om van elkaar te leren en daardoor buiten de eigen kaders te denken. Essentieel voor de toekomst van Nederland en waardevol voor organisaties die een rol hebben in grote vraagstukken van vandaag."


Frans Luinstra - Communicatiemedewerker 
gemeente Westerkwartier

Over de workshop 'Lichaamstaal'

"De workshop over lichaamstaal was het tweede evenement van JANN dat ik bezocht. Ook deze workshop was weer erg interessant. Je staat er niet bij stil wat lichaamstaal allemaal doet. Na afloop van de workshop organiseert JANN ook altijd een borrel. Dit is een mooi moment om op een laagdrempelige manier andere jonge ambtenaren te leren kennen. Een echte aanrader dus."