Over JANN

Jonge ambtenaren zijn onmisbaar. Ze brengen nieuwe energie en frisse idee├źn mee. Daarom zetten wij ons in voor een jongere overheid. Een overheid met jonge professionals. Een sterk netwerk helpt onze leden hierbij. JANN is een netwerk voor jonge ambtenaren om van en met elkaar te leren. Op persoonlijk en professioneel vlak.

Zo doen wij dat

JANN organiseert al vijftien jaar activiteiten voor jonge ambtenaren uit het noorden. Denk aan workshops, trainingen of lezingen. Altijd met een actueel thema, waar we focussen op persoonlijke ontwikkeling. In de activiteiten bieden we volop ruimte om van elkaar te leren. Want juist daar zit onze meerwaarde.

Hier zit onze meerwaarde

We helpen onze leden vooruit. Zo zetten we een volgende stap naar een toekomstbestendigere overheid. Daarbij laten we ze zien wat voor bijzonder, leuk en impactvol werk we hebben. Onze leden nemen altijd wat mee terug: een nieuw contact, waardevol inzicht of een nieuwe vaardigheid. 

Ons netwerk

Het netwerk van JANN verbindt jonge ambtenaren, overheden en andere organisaties met elkaar.

Samenwerken

Samen komen we verder. Werk met ons samen en aan een toekomstbestendigere overheid. 

Bestuur

Het bestuur bestaat uit enthousiaste jonge ambtenaren die zich naast hun werk voor de overheid inzetten voor JANN. 

Jaarverslag

Bekijk ons jaarverslag. Hier is meer te lezen over wat JANN het afgelopen jaar bereikt heeft en wat de de koers zal zijn voor het komende jaar.