Samenwerking en sponsoring

Hier staan wij voor

Jonge ambtenaren zijn onmisbaar. Ze brengen nieuwe energie en frisse ideeën mee. Daarom zetten wij ons in voor een jongere overheid. Een overheid met jonge professionals. Een sterk netwerk helpt onze leden hierbij. JANN is een netwerk voor jonge ambtenaren om van en met elkaar te leren. Op persoonlijk en professioneel vlak.

Zo doen wij dat

JANN organiseert al vijftien jaar activiteiten voor jonge ambtenaren uit het noorden. Denk aan workshops, trainingen of lezingen. Altijd met een actueel thema, waar we focussen op persoonlijke ontwikkeling. In de activiteiten bieden we volop ruimte om van elkaar te leren. Want juist daar zit onze meerwaarde.

Hier zit onze meerwaarde

We helpen onze leden vooruit. Zo zetten we een volgende stap naar een toekomstbestendigere overheid. Daarbij laten we ze zien wat voor bijzonder, leuk en impactvol werk we hebben. Onze leden nemen altijd wat mee terug: een nieuw contact, waardevol inzicht of een nieuwe vaardigheid.

Dit kunnen wij niet alleen 

Ruim twintig gemeenten, provincies, waterschappen en uitvoeringsorganisaties staan achter ons verhaal. Een samenwerking is vaak een financiële bijdrage. Het kan ook een samenwerking voor een nieuwe activiteit zijn. Dit altijd met hetzelfde doel: jonge ambtenaren uit jouw organisatie verbinden met ons netwerk.

Doe met ons mee

Via onze activiteiten dragen leden bij aan ontwikkeling in jouw organisatie.

Help ons verder door: 

  • Jonge ambtenaren te stimuleren deel te nemen aan onze activiteiten.
  • Met ons mee te denken over onderwerpen voor nieuwe activiteiten.
  • Samen met ons een activiteit in jullie omgeving te organiseren. 

Binnenkort een bakje koffie?

We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via:

"De publieke sector heeft bevlogen mensen nodig die Nederland mooier willen maken. Mensen die de vragen durven te stellen die er toe doen én met nieuwe perspectieven en antwoorden komen. Precies dat is wat juíst jonge ambtenaren in zich hebben.

Vijftien jaar geleden heb ik JANN opgericht om hun impact in Noord-Nederland te bundelen en versterken. Door samenwerking, door van elkaar te leren én door hen de positie te geven om het verschil te maken."


Siebren van der Berg

Oprichter JANN en gemeentesecretaris gemeente Smallingerland 


Onze sponsoren

 Om activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden zijn wij afhankelijk van onze sponsoren. Wij zijn hen dan ook dankbaar voor de giften. Hieronder de organisaties waar wij de afgelopen jaren op mochten rekenen.