Samenwerking en sponsoring

JANN is een stichting die opgericht is in 2008 en afhankelijk is van sponsorinkomsten en giften. Op die manier kunnen wij onze activiteiten op een laagdrempelige manier aanbieden. We vinden het belangrijk om dit ook in de toekomst te blijven doen voor onze leden. Daarom kunnen we uw steun goed gebruiken.

Samenwerking met JANN
Wij zien verschillende mogelijkheden om meer voor elkaar te kunnen betekenen. Hierbij denken wij aan de volgende samenwerkingsvormen:
• Uw actieve jonge ambtenaren met ons in contact te brengen, zodat we de bekendheid van JANN in de organisatie kunnen vergroten

• De JANN-activiteiten bij uw jonge ambtenaren onder de aandacht te brengen door de aankondiging van activiteiten te delen via het Intranet

• Onderwerpen aan te dragen die aansluiten bij de behoeften van uw medewerkers

• Samen met uw organisatie een activiteit in de regio te organiseren

Sponsor JANN!
Wilt u JANN ook sponsoren of samen interessante activiteiten organiseren? Neem dan contact met ons op via jannbestuur@gmail.com.

Aankomende JANN-events

Klik hier om erachter te komen wat de volgende activiteiten zijn.

Lid van JANN?
Klik hier voor meer informatie en om (gratis!) lid te worden van JANN!

Onze sponsoren

 Om activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden zijn wij afhankelijk van onze sponsoren. Wij zijn hen dan ook dankbaar voor de giften. Hieronder de organisaties waar wij de afgelopen jaren op mochten rekenen.