Jeenke van Linge

Jeenke van Linge is sinds januari 2017 bestuurslid van JANN.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Jeenke van Linge (29). Als geboren Heerenveense kwam ik in 2005 naar de stad Groningen om geschiedenis te studeren aan de RuG. De stad beviel goed, dus na mijn studie ben ik in met veel plezier in Groningen blijven wonen.

In mijn werk ben ik ook bezig met de stad, in de functie als beleids- en projectmedewerker bij de directie Stadsbeheer van de Gemeente Groningen. Ik hou ik mij als adviseur van het bestuur bezig met uiteenlopende aandachtsgebieden: beleidsontwikkeling, bedrijfsvoeringsvraagstukken en organisatieontwikkeling. Als generalist krijg ik er energie van om te werken aan allerlei verschillende soorten projecten en activiteiten. Op dit moment ben ik o.a. bezig met het onderwerp burgerparticipatie en het ontwikkelen van gebiedsgericht werken binnen de gemeentelijke organisatie.

Hiervoor was ik werkzaam als trainee concernadviseur bij de Concernstaf van de Gemeente Groningen en als assistent-projectleider bij marktonderzoeksbureau Aha! Marktonderzoek en marketingadvies.

Wat doe je naast je werk zoal?

Tijdens mijn studie heb ik een halfjaar doorgebracht in het Spaanse Alcal√° de Henares. Dit heeft geresulteerd in een voorliefde voor Spanje en de Spaanse taal en cultuur. Ik ga dan ook graag op reis naar dit mooie land. In mijn vrije tijd lees ik veel, bezoek ik musea of ga ik gezellig op pad met vrienden.

Als je meer over mij wil weten, kijk dan op m’n LinkedIn of Twitter!

Aankomende JANN-events

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je samenwerken met JANN? Stuur een e-mail naar jannbestuur@gmail.com.

JANN op Twitter