Wie of wat is JANN?

Voor wie is JANN?

JANN is vanaf 2008 hét netwerk voor jonge ambtenaren in Noord-Nederland. JANN brengt jonge ambtenaren in contact met andere jonge ambtenaren uit Friesland, Groningen en Drenthe om van elkaar te leren, ideeën op te doen, te netwerken en kennis te delen. Jonge ambtenaren van alle instanties in Noord-Nederland zijn welkom. Formeel hanteren we een leeftijdsgrens van 35, maar we zullen nooit om een ID-kaart vragen. Het  lidmaatschap van JANN is door sponsorinkomsten gratis.

JANN 10 jaar - word lid!

Klik op afbeelding voor groter formaat

Wat doet JANN?

JANN is als netwerkorganisatie opgericht in een tijd dat er weinig jonge netwerkorganisaties waren bij de overheid. In 2015 tellen we in de drie noordelijke provincies een groter aantal ‘jong’ organisaties. Zo zijn er diverse gemeentelijke-, provinciale en organisatienetwerken speciaal voor jonge ambtenaren.

Aansluitend op deze verandering zijn de primaire doelstellingen van JANN:

1. Verbinden en ondersteunen van jong bewegingen binnen overheden.

2. Zichtbaar maken van bestaande activiteiten die voor (jonge) ambtenaren georganiseerd worden.

3. Organisatie van bovenlokale activiteiten.

Wie besturen JANN?

Het bestuur van JANN bestaat uit een aantal jonge ambtenaren die op vrijwillige basis met veel enthousiasme tijd en energie steken in de organisatie van activiteiten en initiatieven. In het voorjaar van 2018 is het bestuur deels gewisseld. Op dit moment bestaat JANN uit zes enthousiaste bestuursleden. Samen bouwen we aan een leuk, inspirerend en educatief JANN-netwerk. Het bestuur bestaat uit:

Jaarverslag

Via de volgende link kun je ons nieuwste jaarverslag vinden: JANN Jaarverslag 2017

Meer weten over de activiteiten van JANN in het verleden?

Bekijk onze oude jaarverslagen:  JANN Jaarverslag 2016 –   JANN Jaarverslag 2015JANN jaarverslag 2014 –  JANN jaarverslag 2013 – Jaarverslag 2012

Lid worden

JANN-events

Mail ons

Wil je ons een e-mail sturen?
jannbestuur@gmail.com

Niets missen? Volg ons!