Excursie Brussel 19 & 20 oktober 2017

Brussel

Beste jonge noordeling,

Goed nieuws, JANN gaat op excursie! Samen met de Jonge Ambtenaren van de Gemeente Groningen (JNG) organiseren we een 2 daagse excursie voor € 99,- naar Brussel.

Was het vorig jaar nog Hamburg, dit jaar gaan we naar onze zuiderburen. Alle jonge ambtenaren uit Groningen, Friesland en Drenthe kunnen samen op reis.  Tijdens de reis maak je niet alleen kennis met Brussel maar ook met andere jonge ambtenaren uit de noordelijke provincies. Vorig jaar was de reis een hoogtepunt in ons programma. Ook als je nog geen lid bent van JANN kan je mee. Aanmelden kan via: AANMELDEN

Wat gaan we doen? In Brussel brengen we een bezoek aan onder andere het Huis van de Nederlandse Provincies, Europees Parlement en we gaan in gesprek met Europarlementariër Jan Huitema. Op de tweede dag verkennen we de stad en maken kennis met de sociale innovatie fabriek.

Praktische informatie De excursie vindt plaats op 19 en 20 oktober 2017. We vertrekken donderdag 19 oktober om 6:30 uur met de bus vanaf het hoofdstation in Groningen. Wil je liever onderweg opgepikt worden, bijvoorbeeld in Assen of Zwolle, stuur dan even een mail naar jannbestuur@gmail.com. Verwachte aankomsttijd is 12:30 uur in Brussel. Overnachting in Brussel (+ ontbijt) is uiteraard geregeld en we zijn 20 oktober rond middernacht weer terug in Groningen.

Deelname bedraagt € 99,- Je krijgt daarvoor:

– Busreis retour

– Lunch op de eerste dag

– Hotel + ontbijt

– Entree/ kosten activiteiten

Let op: de kosten voor de lunch op dag twee, en diners zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden

Vorig jaar waren alle plekken behoorlijk snel vergeven en moesten we zelfs mensen op de reservelijst zetten. Het advies is dan ook: wacht niet te lang en geef je meteen op! Je kunt je opgeven via deze link: AANMELDEN

 AANMELDEN KLIK HIER!

Pre-event

Tot slot willen we je alvast wijzen op het pre-event op 12 oktober om 16:00 uur waar we nog even een kleine Brussel pubquiz met jullie gaan spelen en waar je alvast kennis kunt gaan maken met je mede-excursionisten. Dit event vindt plaats op het gemeentehuis in Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep 98.

Ledenteller
JANN-events
Mail ons
Wil je ons een e-mail sturen?
jannbestuur@gmail.com
Niets missen? Volg ons!