JANN-bestuur 2017

Met een grote glimlach presenteren wij: het JANN-bestuur 2017!

JANN bestuur 2017

JANN bestuur 2017 vlnr Saskia, Jeenke, Dirk Jan, Michael

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf het voorjaar 2017 wordt het JANN bestuur versterkt door 2 nieuwe gezichten. Dirk Jan Muntendam en Jeenke van Linge storten zich met veel enthousiasme op het verbinden van jonge ambtenaren in het noorden.

Dirk Jan is deskundige op gebied van privacy en persoonsgegevens bij gemeente Opsterland . Jeenke is beleidsmedewerker bij Stadsbeheer van de gemeente Groningen. Wil je meer weten over Dirk Jan en Jeenke? Kijk dan op onze ‘over ons’ pagina.

Mylotte Huisjes trekt zich terug als bestuurslid van JANN. De vertrouwde gezichten van Michael en Saskia blijven ook in 2017 bij het JANN bestuur.

Met deze nieuwe setting hebben we veel zin om weer mooie activiteiten te mogen organiseren voor de noordelijke jonge ambtenaren. De eerste activiteit van het nieuwe bestuur is een feit: de Time-Management cursus op 4 juli.

Aankomende JANN-events
Contact
Heb je een vraag of opmerking? Of wil je samenwerken met JANN? Stuur een e-mail naar jannbestuur@gmail.com.
JANN op Twitter