JANN zoekt versterking!

vrijwilliger gezocht voor JANN

JANN zoekt versterking!

Wil jij het nieuwe gezicht zijn van de jonge ambtenaren uit Noord-Nederland? Dit is je kans! Het bestuur van JANN bestaat momenteel uit drie jonge ambtenaren die op vrijwillige basis met veel enthousiasme, werken aan initiatieven en activiteiten. Wij zoeken een creatieve jonge ambtenaar om ons bestuur te versterken.

Klik hier voor de vacature

Heb je interesse? Schrijf dan een korte mail met wie je bent en wat je doet of neem voor meer informatie contact op met één van onze bestuursleden, via JANNbestuur@gmail.com. De sluitingsdatum is 25 april 2017.

Klik hier voor de vacature

Wie weet tot snel!

 

Ledenteller
JANN-events
Mail ons
Wil je ons een e-mail sturen?
jannbestuur@gmail.com
Niets missen? Volg ons!